måndag 3 januari 2011

fotosession med the jumping rainbow

Det låter som ett vinnande koncept i teorin: En fin regnbågsrandig tröja i ca femårings storlek. Ett vackert barn i ca femårings storlek. Där tar det vinnande konceptet slut. För det finns ingen riktigt bra kamera som inte har tappat minnet eller drabbats av hybris i hushållet. OM någon undrar hur en kamera beter sig när den får hybris så kan jag meddela att den endast fungerar med dyraste sortens batterier. Ibland. När den känner för det. Lägg till det en femåring som visserligen är vacker men inte har minsta koll på hur posering går till. Och en ett och ett halvt-åring som på eget bevåg bestämmer sig för att agera ljustekniker. Alla bilder blir därmed ungefär såhär:
Och det är ju roligt. Men det är inte så lätt att se hur tröjan ser ut. så därför blev det en fotosession till. Med tråkigt upphängda tröjor istället.
tröja, vuxenstorlek ca medium herr, ekologisk bomull

 tröja, damstorlek liten medium ekologisk bambu
tröja, barnstorlek ca fem år. OBS! inte samma tröja som barnet på bilden har!
tröja herrstorlek medium, ekologisk bambu, färgad i efterbadet som blev av de starkare färgade kläderna.

tröja, damstorlek, medium, smal modell, ekologisk bomull, färgad i efterbad efter de starkare färgade kläderna.

Det finns mer. Men detta är ett bra urval. Den ekologiska bambun är en underbart mjuk kvalitet som  jag kan rekommendera! Tänk lagom urtvättad t-shirt-känsla, utan att plagget är slitet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar